آردوینو چیز باحالیه. یه برد قابل برنامهریزی، با قیمت فوقالعاده مناسب! تو این نوشته نمیخوام از مزایا و معایب آردوینو بنویسم. اگه یه جستجو توی وب انجام بدید کلی نوشته درمورد مزایای و معایب آردوینو پیدا میکنید. فقط در همین حد بگم، با توجه به پولی که براش میپردازیم، چیز قابل قبولیه برای کارهای مختلف، اما انتظار معجزه ازش نداشته باشید. از قدیم گفتن هر چقدر پول بدی آش میخوری. البته درمورد آردینو بیشتر از پولی که میپردازیم آش میخوریم. 😉 خوشبختانه آردوینو ماژولها و شیلدهای مختلفی داره که بهمون کمک میکنن تا امکانات آردوینو رو افزایش بدیم. البته توجه داشته باشید که گاهی قیمت شیلد یا سنسور از خود آردینو بیشتر میشه. 😀
تو این نوشته میخوام خیلی مختصر میخوام درمورد یکی از راههای یادگیری آردوینو صحبت کنم: یه کتاب و یه سری آموزش تصویری.
به نظر من یکی از بهترین کتابها برای یادگیری آردوینو، کتابیه که Jeremy Blum نوشته. به نظرم آموزشهای Jeremy Blum عالی هستن. چون اکثرشون مبتنی بر واقعیتهای پروژههای عملی بنا شدن، علاوه بر این به جزئیاتی میپردازه که معمولا اکثر منابع آموزشی دیگه از پرداختن به اونها غافل شدن. من به شخصه دوست دارم با آموزشهای Jeremy پیش برم.
درضمن، Jeremy برای هر فصل از این کتاب یه فایل تصویری هم آماده کرده که میتونیم اون رو توی کانال یوتیوب Jeremy ببینیم. برای دیدن فایلهای تصویری مربوط به کتاب Exploring Arduino تو یوتیوب میتونید اینجا کلیک کنید.
در هر صورت اگه با کتاب راحت نیستین و دنبال یه راه سریعتر هستید، پیشنهاد میکنم سری آموزشهای Jeremy که توی یوتیوب منتشرشون کرده رو ببینید. نزدیک به ۵ ساعت آموزش درمورد آردوینو و ریزهکاریهای اون.
اگه تازه به دنیای آردوینو وارد شدید، توصیهی من اینه که حتما سری به آموزشهای Jeremy Blum بزنید، ضرر نمیکنید.
اگه شما هم منبع آموزشی خوبی برای آردوینو میشناسید، خوشحال میشم که بهم معرفیش کنید.
قربان شما،
آمیرزا
.
پینوشت: نسخهی ایرانی آهنگ سریال بازی تاج و تخت (یا به قول فرنگیها Game of Thrones) که مسلم رسولی بازطراحیش کرده هم چیز باحالیه. گوش دادنش خالی از لطف نیست. اگه دوست دارید میتونید برای دریافت این آهنگ اینجا کلیک کنید، یا از پلیر زیر برای گوش دادن بهش استفاده کنید.
منم بالعکس شما یه نرم افزار خونده عاشق برق و الکترونیک بودم! البته از وقتی فهمیدم پیشرفت تو این رشته در حدی که بتونم به جز ساخت ربات مسیر یاب و سرهم کردن اسباب بازی با میکروکنترلرها و آردوینوها خیلی خیلی خیلی دشواره عطاش رو به لقاش بخشیدم و مثل بچه آدم مسیرم رو عوض کردم به همون برنامه نویسی!
ولی خودمونیم این اسم آردوینو هیچ وقت رو زبونم نمیچرخه 🙂
خوشحالم که به وبلاگم سر زدی و نظرت رو گفتم.
برق و برنامهنویسی کم و بیش با هم داداش هستن 😀
برق یا برنامهنویسی مهم نیست، مهم اینه که از کاری که میکنی لذت ببری … البته این جملهای که گفتم بیشتر جنبهی شعاری داشت 😀
تشکر که هنوز هستی و مینویسی و تر و تمیز و قشنگ و با فرمت زیبا
ممنون از لطفت مهدی جان 😊
ممنون بابت معرفی منبع. منم خیلی وقتی که می خوام یکم با این برد کار کنم اما فرصت نمی شد و منابع خوبی هم نمیشناختم. حتما این کتابی که معرفی کردی رو می خونم. ان شاالله
امیدوارم که این کتاب به کارت بیاد 🙂
سلام
مرسی از منبعی که معرفی کردی.